Aquestes receptes ens han estat facilitades per la Sra. Janice Mann, a qui li agraïm la seua amabilitat i el seu esforç per traduir-les al català i fer-nos-les entenedores.
Van ser elaborades al taller de cuina anglesa realitzat el passat dissabte, dia 7 de juny.
Sopa de broculi i formatge Blau
INGREDIENTS
1 ceba tallat
1 Brocoli verd fosc
tallat inclus tija (tall) pelat i tallat
1 caldo de verdura quadrat
2 ltrs aigua
30 ml llet o nata
150 gm formatge bleu
sal, pebre a sabor
julivert
oli
Talleu les cebes i fregiu les en oli.
Afregiu el brocoli i quadrat de caldo
i poseu aigua per sobre tot.
Bulliu a poc a poc durant 15 minuts
Se Liquidar, bategar.
Afegiu llet o nata i mes aigua si necessiteu.
Engruneu la formatge dins i amaniu a gust
Bulliu a poc a poc fins fundre la formatge
Serviu amb julivert tallat
Pastís de Peix
Ingredients:
patates pelat
peix blanc
salmó
musclos coure al vapor
gambes
llet
mentega
formatge
vi blanc
amaniment
farina de blat
Poseu el peix dins el llet i cuineu 5 minuts.
Treu el peix del llet, i el poseu dins una cassola
Afregiu al llet, el aigua del musclos, i farina de blat
i remeneu fins gruixudes
Poseu sobre el peix, i remeneu.
Puré les patates, amb una mica de mentega i llet
i poseu damunt del peix i arroseu la formatge damunt.
Amaniu a gust.
Poseu sota el grill durant 5-10 minuts
Estofat de Bou
amb Boles de pasta d'herbes, bullides
Una paella gran
2 cebes gran, tallat
1/2 kilo de bou cubicat
farina, sal & pebre negre
4 pastanagues pelat
1 Porro
2 Xirivia
Patates pelat
1/2 Swede (nap de Suècia)
2 caldo de bou quadrats
Oli
Talleu les cebes i fregiu les en oli.
Arrebosseu els trossos de bou en la farina
amb una mica de pebre.
Afegiu els a les cebes i remeneu fins els son
sealed' coure una mica tot voltant.
Peleu i talleu les verdures menys les patates
i afegiu les a la paella.
Afegiu aigua i les bloques de caldo i tapeu
Bulliu a poc a poc durant 30 minuts
o fin el bou esta tendre, tou.
Afegiu les patates i bulliu a poc a poc
durant 15 minuts mes.
Amaniu a gust.
Boles de pasta d'herbes, Bullides
8 oz farina
1 Tblsp lavadura
4oz bou o vedura 'suet'
sal
1 Tblsp herbes
Aigua
Poseu tot els ingredients secs dins un bol i
afregiu aigua suficient. Amb les mans
affebossat de farina, formeu la pasta din boles petites.
Deixeu caure a de superfície de la Estofat
Coeu durant 20 minuts.
Còctel de Gambes
Gambes
Mahonesa
Salsa de tomàquet 1 tsp
Enciam
Opció brandy 1 tsp
Esmicoleu el enciam i poseu el dins el bol petit.
Barrejeu la mahonesa, sals de tomaque i brandy.
Poseu damunt el enciam i poseu el gambes
Volant del bol.
Pollastre al Curry
Ingredients:
4 pits de pollastre tallat
1 ceba tallat
1ali trepitjat
pebre blanc
iogurt natural
puré de tomaque
polvo de curry
mentega
aigua
Fregiu la ceba i ali dins mentega
Afregiu tots altres ingredients
Bulliu a poc a poc durant 30 - 45 mins.
BREAD & BUTTER PUDDING
POSTRE DE PA i MANTEGA
Ingredients per a 4
10 llesques de pan una mica sec amb mantega
50g panses
pell ratllat d'una llimona
2 ous
3 cullerades de sucre molt fin
600 ml llet
Traiem les crostes i tallem el pa a trossos de
2.5 cm de costat. Untem amb mantega un
moltlle i hi posen els trossos de pa en capes
alternes amb panses barrijades amb pell ratllat
de llimona. Barregem lleugerament els ous
amb 2 cullerades del sucre i tot el llet. Aboquem
aquesta crema damunt del pa. Ruixem el sucre
que sobra per damunt i posem el postre al forn
180 C durant 30 minuts.
Postre de Pomes APPLE CRUMBLE
Ingredients per 4
4 pomes pelat i tallat (Podeu utilitlar altres frutes.)
pell d'una llimona retllat
aigua
Per Damunt:
90g mantega
180g farina
90g sucre
1/4 teasp gingebre1/4 teasp canyella
Peleu i talleu les pomes i posem dins una paella
amb unes gotes de aigua, i el pell del llimona.
Coeu durant 10 minuts a poc a poc fins les estan
una mica toves. Poseu dins una cassola la heu
untat amb una mica de mantega.
Per Damunt
Fregeu la mantega i la farina juntes fins la sembla
com engrunes de pa. Afregiu , sucre, gingebre,
i canyella. Arroseu (esquitxar) per sobre les pomes.
Estrenyeu a baix una mica. Poseu el postre al forn
180 C durant 30 minuts.
Serviu Amb Custard o Nata.
CUSTARD SAUCE
Crema per a acompanyar els postres
Ingredients per a 4
600ml llet
2 cullerades de sucre
1/2 vainilla
4 rovells d'ou
1) Escalfa el llet a poc a poc amb la vainilla,
Sense bulllir.
Treu l'olla del calor i remenant, afegeix el sucre.
2) Bata els rovells en un bol i remena afegint
A poc a poc llet calent.
3) Toma la crema a l'olla i remena la
A poc a poc a temperatura baixa fins esta
Cremosa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada